Registreringsskjema for frivillige
Velkommen til søknadsskjema for funksjonærer til World Cup Drammen 2020!

Her kan du registrere deg for å være med som frivillig funksjonær, velg spesifikk stilling og les informasjon om de ulike stillinger i hjelpeteksten, dersom du ikke har noen spesielle ønsker om type stilling så velg "Åpen søknad"
Dersom du har anledning til å være med på forberedelser noen av dagene før arrangementet (lørdag,søndag, mandag, tirsdag) så velg stilling forberedelser.
Dersom du har anledning til å være med på etterarbeider etter arrangementet (onsdag kveld, torsdag, fredag) velg stilling etterarbeider.
Bruk deretter feltet "beskrivelse" til å spesifisere hvilke tidspunkt det passer å være med samt informere om du har spesiell erfaring eller kompetanse som er relevant.
Du som har vært med på tidligere renn trenger ikke registrere noe historikk da vi har det fra tidligere.
Informasjonen du legger inn i dette skjemaet vil ikke uten ditt samtykke bli benyttet til andre formål enn planlegging og gjennomføring av World Cup Drammen 2020 i regi av oss.

Ønsker du å vite mer om hva det vil si å jobbe som funksjonær, finner du mer informasjon på vår hjemmeside
Personalia Bakgrunn Stillinger Bekreft Kvittering
Pass på at kontaktinformasjonen du oppgir er korrekt (dobbeltsjekk mobil og e-post), slik at vi har mulighet til å kommunisere med deg underveis i rekrutteringsprosessen.

Personalia
Kontaktinfo