Registreringsskjema for frivillige
Velkommen til søknadsskjema for funksjonærer til Ski NM 2020 i Drammen på Konnerud torsdag 30 januar til og med søndag 2 februar 2020.

Konnerud IL skal arrangere NM på Ski i 2020 og her kan du registrere deg for å være med som frivillig funksjonær.

Velg stilling ved å velge spesifikk stilling så kommer de ulike valg opp, les informasjon om de ulike stillinger i hjelpeteksten, marker også hvilken dag du ser for deg å være med.
Dersom du representerer Konnerud Idrettslag så kan du registrere deg ved å velge den KIL gruppe du representerer i menyen for stillinger så blir spesifikke oppgaver tildelt etter nærmere avtale.

Representerer du Berger IL, Drammen Ski, Birkebeineren eller Nordre Sande så finner du din klubb i menyen, velg dager og oppgaver vil tildeles etter avtale.

Dersom du ikke har noen spesielle ønsker om type stilling så velg "Åpen søknad" så blir du plassert der et er behov for hjelp.
Benytt fritekstfeltet til å informere om du har spesiell erfaring eller kompetanse.

Det er også stort behov for frivillige funksjonærer både i forkant og etterkant av arrangementet så dersom det passer å være med så velg stilling forberedelser eller etterarbeid, marker i fritekstfeltet om du kan være med på dagtid eller kveldstid.

Du som har vært med tidligere på World Cup Sprint trenger ikke å fylle ut informasjon om tidligere arrangement da vi har informasjonen liggende i portalen.

Informasjonen du legger inn i dette skjemaet vil ikke uten ditt samtykke bli benyttet til andre formål enn planlegging og gjennomføring av Ski NM 2020 i regi av oss.

Ønsker du å vite mer om arrangementet så vil du etter hvert finne mer informasjon på vår hjemmeside

Personalia Bakgrunn Stillinger Bekreft Kvittering
Pass på at kontaktinformasjonen du oppgir er korrekt (dobbeltsjekk mobil og e-post), slik at vi har mulighet til å kommunisere med deg underveis i rekrutteringsprosessen.

Personalia
Kontaktinfo